Sebelum Anda Tahu HARGA PROMOSI, Lihat Dulu HARGA ASALNYA .....

Berminat Dengan Harga Promosi?

Opps! Nanti Dulu. Berikan Sedikit Masa Lagi Sebelum Anda Dapatkan Bedak Sejuk Bearbery. Ada Baiknya Kami Kongsikan Bagaimana Pencuci Muka Clean-B (Bearbery) Membantu 87% Daripada 269,653 Orang Bila Menggunakannya Bersama Bedak Sejuk Bearbery

GENTLY FACE CLEANSER BEARBERY


(CLEAN-B)
(KINI DALAM WAJAH BAHARU)

Tahukah Anda Clean-B (Bearbery) Adalah Pencuci Muka Yang Pertama Di Malaysia Menggunakan Buah Bearbery Untuk Menyelesaikan Masalah Kulit Wajah Anda Dengan Lebih PANTAS?

Pencuci muka Clean-B (Bearbery) TERBUKTI memberikan kesan yang lebih PANTAS bersama penggunaan Bedak Sejuk Bearbery. WOW! Apa RAHSIA-nya? Sila Jeles sebab dalam Clean-B ini ada EXTRA 30% buah bearbery jika nak dibandingkan dengan Bedak Sejuk Bearbery. Ouh! Patutlah pengguna kami 'histeria' sebab berebut-rebut REPEAT ORDER Cleanser bearbery ni. Banyak manfaat HOKAY!

Kenapa BESTTT Sangat Pencuci Muka Bearbery nii??

Mari Kami Kongsikan 2 Orang Pengguna Bedak Sejuk Bearbery Ini Setelah Menggunakan Clean-B Ini

Cuci Muka Dengan Clean-B 2-3 Minggu Je Jeragat Dah Semakin Kurang

Dulu kulit kusam je. Maklumlah jeragat naik ketara masa mengandung lebih memburukkan keadaan kulit wajah Pn Salina. Syukur perubahan dah makin nampak dalam masa 2-3 minggu lepas pakai BSB ni. Paling best Cleanser Bearbery (Clean-B) tu. Memang berangin, tapi kejapp je. Gi keje pon tak tinggal BSB. Senang, mudah tak cerewet. tak sampai 5 minit dah siap!

Pn. Salina, Perak

Malam Cuci Muka Dengan Clean-B, Sekarang Keluar Rumah Tak Perlu Makeup Tebal Dah

Perubahan yang ketara jeragat Pn. Norzieyana di bahagian hidung semakin PUDAR dan BERKURANGAN.

 

Kalau dulu perlu tutup kawasan jeragat dengan make up yang agak tebal, kini sapu ala kadar je. Kemudian pakai BSB..memang puas hati. Jangan tinggal Clean-B, sebab itu yang bantu pulihkan masalah Jeragat lebih pantas. Kenapa?? Kerana kandungan bearbery di dalamnnya 30% EXTRA daripada BSB sendiri.

Pn. Norzieyana, N. Sembilan

Kami Pasti Anda Mahu Harga Yang Berbaloi-baloi Seperti Pengguna Bedak Sejuk Bearbery & Clean-B Kami Bukan?

"MURAH PUN MURAH"

Memang murah, tengok Harga ASALnya.

"OK... Jadi, berapa pula harga promosinya?"

Berita baik untuk anda, harga promosi KHAS untuk anda HANYA 2 HARI INI sahaja...

arrow

Bukan itu sahaja, jika anda buat pembelian dalam masa 2 HARI ini anda juga akan terima

DAN

Stok promosi ini amat TERHAD dan TAMAT dalam masa...

Saya nak rebut promosi ini SEKARANG!!

arrow
TEMPAH SEKARANG MELALUI WHATSAPP PROMOSI RM70 INI >>( KLIK SINI SEKARANG )

ATAU

arrow
TEMPAH SECARA ONLINE PROMOSI RM70 INI >>( KLIK SINI SEKARANG )
DISCLAIMER

  • Semua testimoni kami adalah BENAR & HAK MILIK PENUH SAIFAR HEALTH AND BEAUTY. Penalti/Tindakan undang-undang akan diambil sekiranya pihak ke 3 'menciplak' dari website ini untuk tujuan promosi produk lain. Ini AMARAN KERAS dari SAIFAR HEALTH AND BEAUTY!
  • Berhati-hati dengan pihak ke 3 yang tidak berdaftar dengan SAIFAR HEALTH AND BEAUTY; menjual produk Bedak Sejuk Bearbery secara terbuka. Dapatkan produk kami melalui Dropship, agen-agen sah yang dilantik & secara ONLINE shj.
  • Untuk memastikan anda layak mendapatkan harga promosi + free poslaju, anda WAJIB buat pembayaran dalam tempoh masa 24jam untuk setiap TEMPAHAN. Jika pembayaran tidak diterima dalam masa yang ditentukan, tempahan Anda akan di "REMOVE" oleh sistem secara automtik.
  • Jika order secara ONLINE, masukkan bukti bayaran sebelum SUBMIT order. Jika ada masalah, boleh hubungi talian Telesales kami seperti yang tertera dalam web site ini.

 Copyright © 2015-2018 Saifar Health & Beauty. All rights reserved.

Bedak Sejuk Bearbery and Saifar Health & Beauty are not a part of Facebook.com or Facebook Inc. Additionally, Bedak Sejuk Bearbery and Saifar Health & Beauty are not endorsed by Facebook, Inc. in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc.

Made in Malaysia.